DOLAR 32,4736 % 0.07
EURO 34,8089 % 0.07
GRAM ALTIN 2.472,08 % 0,40
ÇEYREK A. 4.041,85 % 0,40
BITCOIN 2.009.448 -4.015
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Google News

“2022 MEZUNLARI RESİM SERGİSİ” AÇILDI

Son Güncelleme :

31 Mayıs 2022 - 9:30

/ 500 views kez okundu.
reklam
“2022 MEZUNLARI RESİM SERGİSİ” AÇILDI
reklam

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim İş Eğitimi ABD 4. sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları eserlerden oluşan “2022 Mezunları Resim Sergisi” ziyaretçilerine açıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim İş Eğitimi ABD 4. sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları eserlerden oluşan “2022 Mezunları Resim Sergisi” ziyaretçilerine açıldı. Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda gerçekleşen sergi açılışına Üniversite Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Kaşkaya, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Taşkesen, öğretim elemanları, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Kurdele kesiminin ardından sergiyi gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Yardımcıları Ekinci ve Başıbüyük çalışmaların büyük bir özveri ve emeğin ürünü olduğunu dile getirerek, emeği geçen öğrencileri tebrik etti.

Sergi hakkında bilgi veren Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Orhan Taşkesen şu ifadelere yer verdi; “Mezun ettiğimiz öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen sergide öğrencilerimiz dört yıl boyunca aldıkları eğitim, bilgi ve tecrübeleri ile çalışmalarını bölüm hocaları eşliğinde hazırladılar. Sergimize katılımları dolayısıyla tüm mezunlarımıza teşekkürlerimizi sunar, sanatla hep bir araya gelmeyi temenni ederiz.”

Resim Bölümü 4’üncü sınıf öğrencileri tarafından Resim Atölye dersinde çıkartmış oldukları çalışmalardan oluşan sergide akrilik ve yağlı boya ile yapılmış yaklaşık 100 eser yer aldı. Resim Bölümü “2022 Mezunları Resim Sergisi” 3 Haziran tarihine kadar Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda ziyaretçilere açık olacak.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.